Annons
Annons

Instagramfavorit: @echerries.

Min senaste favorit att följa på Instagram heter echerries. Hon bor i Los Angeles och tar drömska fotografier av märkliga hus, näckrosor, frukostar i sängen och 60-talsklänningar. Hennes bilder är lite som en blandning av

Annons

Lula Magazine, Bonjour Vintage och estetiken i filmen Virgin Suicides. Helt enkelt en väldigt bra kombination. Så här:

Fler av mina Instagramfavoriter hittar ni under kategorin Volang tipsar här i högerspalten. Har ni kanske någon favorit på Instagram ni vill tipsa mig om? Skriv gärna en kommentar så blir jag superglad!

 

My latest favorite to follow on Instagram is called @echerries. Her pics are like a great combo of Lula Magazine, the blog Bonjour Vintage and Virgin Suicides.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Madeleine

    Nämen åh, vilken fin komplimang! <3 Söta Linda!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar