Annons
Annons

instagram.

Augusti har varit en bra månad. Nervös och lite ängslig på grund av att jag inte vetat hur hösten ska bli (får veta nästa vecka) men förutom det himla bra. Såhär har det sett ut på min Instagram den här månaden:

Annons


Jag har varit hemma en hel del, ätit goda saker, hängt på min balkong, organiserat bland mina saker och läst bra böcker.

Blivit nykär i Stockholm eftersom den här stan är så himla vacker på sommaren.

Varit på Pride och kollat in folk med Isolde och Fatima, bland andra.

Och varit på en restaurang med fin inredning. Följ mig gärna på Instagram förresten, det är bara att söka på volanglinda så hittar ni mig!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • åh vad jag saknar instagram när jag ser dina dessa bilder! lätt bästa fotoappen någonsin.

  • ja men den är ju det. du får skaffa iphone igen helt enkelt:) eller varför har du inte appen?!

  • jag hade appen på min gamla iphone, men sen skaffade jag ny telefon, en samsung, och hade ingen aning om att instagram inte fanns till android-telefoner. lite surt, men sånt är livet ibland.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar