Annons
Annons

Instagram-rapport från november.

Här kommer mina finaste bilder från Instagram de senaste två veckorna (volanglinda heter jag där om ni vill följa mig). Eftersom det är så trist ljust just nu blir det inte lika mycket bilder som vanligt men de här ögonblicken har jag i alla fall lyckats fånga:

En solig lördagsmorgon på min gata som för en stund kändes och såg ut lite som Paris.

Annons

Och så en dag när jag och Lollo var på café Fröken Fröjd och hade möte med smarta och vackra Vero.

Jag har försökt att vara hemma så mycket som möjligt de dagar jag varit ledig. Pysslat på mitt skrivbord, sorterat lådorna i köket och köpt hem blommor. Och så har jag fått ett nytt mobilskal. Det är så knäppt! Och gulligt. Känns något absurt att ta fram mobilen på tunnelbanan men jag börjar vänja mig. Man blir på bra humör av det!

Och i veckan var jag, Lollo och Emma på möte hos vårt förlag, som jag skrev om här. Vi fick lov att ta med oss lite nya böcker hem och jag som älskar böcker kunde inte riktigt hejda mig. Det blev en rejäl hög som ni ser. Lyxigt. Och så har jag druckit kaffe ur koppen med Paddington jag fick av min kille förra gången jag fyllde år. Älskar Paddington.

I helgen hade vi en hemlig, rolig och något utmanade plåtning på hemlig ort. Då använde vi den här ljuvliga klänningen från fina butiken Engströms Trikåaffär i Stockholm. Bland annat. Men mer om den plåtningen en annan dag!

This is what my Instagram feed has looked like these past two weeks.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar