Annons
Annons

Instagram i juli; mazarintårta, Strömstad och sommarblomster.

Jag tänkte att jag skulle sammanfatta fina juli månad genom att kika igenom mitt Instagramflöde (@volanglinda är mitt alias). En månad som bestod av mycket sol och blå himlar, en massa god mat och smarriga bakverk och häng med fina personer.

Samtidigt var det en ovanlig månad för mig eftersom jag inte kunde göra så mycket som jag är van vid på grund av den där jobbiga foglossningen. Inte gå långt, inte bära något överhuvudtaget och att behöva planera varje sak man gör för att behöva röra sig så lite som möjligt. Men som tur var blev det fint ändå. Med lite tålamod och mycket vila.

Månaden började med en visit i Strömstad hos Fatima och hennes familjs lantställe. Där var det idylliskt så det förslog.

Med skaldjur, sjöbodar och salta bad.

Vi plockade sommarblomster och tog med oss hem, åt frukost på somriga tallrikar och hade långa middagar på kvällarna.

Väl hemma i stan blev jag bjuden på frukost av min kille. Bästa frukosten i stan (och de godaste bakverken!) har Petite France som endast ligger några gator från

Juli innehöll också en hel massa god mat och bakverk. Som den här mazarintårtan jag gjorde hemma hos min syster. Och kronärtskockor med citron.

Jordgubbsdessert med rabarber. Och så en citron-och marängpaj från himlen.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar