Annons
Annons

instagram del 1.

Oj, jag hade visst tagit mycket fler bilder i Instagram än jag trodde, upptäckte jag när jag började kolla igenom dem. Därför får bli två inlägg. Så, here we go: här kommer del 1. (Har ni Instagram förresten? Om ni vill följa mig heter jag volanglinda).

Annons

Kalendern visade på oktober och jag laddade upp köket med färska kryddor i söta krukor.

Det har varit den finaste hösten nånsin tror jag. Jag har matchat med senapsgul klänning och så har jag tagit en massa promenader och kollat in fina hus som är lite sneda och har trädgårdar fulla av äppelträd.

Jag bakade kanelbullar med mandelmassa i inför vår weekend och på mitt köksbord stod färska blommor mest hela tiden.

Jag pluggade inför salstentor väldigt mycket och när jag tyckte att jag förtjänade en paus kollade jag på Gossip Girl.

En kväll åkte jag och David hem till Emma och John och kollade Pan Am. Åh vad bra det var!

Ibland unnade jag mig praliner och till och med en bakelse för att jag var tyckte själv att jag var så duktig, haha.

Jag var och lunchade på Söders hemligaste lunchkrog och där var det såhär fint.

Det dracks en hel del te och en dag åt vi Froot Loops till frukost. Härligt amerikanskt och lite busigt tyckte jag.

En dag var det dags för den heliga Lula- läsningen och då såg jag ut såhär.

Dagens outfit några dagar. Prickigt och blommigt, det är min grej det.

Någon kväll spenderades hemma i Lollos fantastiskt fina kök. Gillar verkligen idén med gallret där de hängt alla köksverktyg.

Och såhär såg det ut hemma hos mig. Det här är några av mina loppisfynd och så ett av mina finaste skivomslag som jag ramat in och som bor i vardagsrummet.

Here are som pics from my Instagram. Click on the translate button for reading about the pictures. Please follow my on Instagram if you want to, my alias is volanglinda.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar