Annons
Annons

instagram del 1.

Jag tänkte att var dags att jag visade lite bilder från min Instagram. Det har ju faktiskt hänt en hel del den här månaden när man tänker tillbaka.

Det blev mörkare och mörkare och jag fick börja tända alla stearinljusen här hemma. Och så pluggade jag ganska mycket Modevetenskap men med sån här kurslitteratur är det inte alltför jobbigt.

Annons

Jag och David åkte hem till hans föräldrar en lördagskväll och blev bortskämda med mat från Pluras kokbok. Fisken var galen, och så himla god.

I butikerna började julen smyga sig på. Här var jag på Granit och kollade in polkagrisgodis och stjärnanis…

…och glögg… och julstjärnor. Så fint.

Jag bläddrade i tjusiga Anthropologies senaste katalog. Och drack varm, vit choklad.

En lördag var det dags att åka hem till Lina på födelsedagskalas. Jag hade fixat presenter. Det blev ett litet bakpaket med slickepott, strössel, kakfomar och så fina receptboken The Hummingbird Bakery Cookbook.

Och hemma hos Lina såg det ut så här. Hon hade bakat så mycket underbara tårtor och bullar att det var helt galet. Mums.

Dagen efter var det premiär för pysseldagen med Emma och Lollo. Jag gjorde ju den här fina ljusslingan och Emma klädde in lådor i tjusig tapet. Och så pratade vi om vänskap, familjer och annat viktigt. Det var det perfekta söndagsnöjet.

Och det var det så länge. Jag har en hel drös bilder kvar men det tar vi en annan dag!

Some pics from my Instagram lately. Please click the translation button if you want to read about them. And please follow me if you feel like it! My alias is volanglinda.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar