Annons
Annons

Inspirerar dig, inspirerar mig: Stringhyllor.

Idag inspireras jag av de här grymt fina bilderna från String.se. Fantastifulla och färgstarka idéer till vad man kan använda de snygga och klassiska Stringhyllorna till. Får mig att vilja organiserna, tapetsera och sätta upp hyllor i var och vartannat rum för att det ser så himla snyggt ut på bilderna.

Och apropå att organiserna; Volangbloppisen var ju en succé. Mycket roligt att så många av er hittade något ni gillade! I veckan kommer jag lägga upp fler saker. Men jag hojtar till här när det blir dags. Hoppas ni får en fin dag. Själv ska jag försöka mig på det här med att inte stressa upp mig inför jobb och framtiden och sådana saker, vi får se hur det går. Puh, det här med livsstress alltså, det är inte min grej alls.

Today I am inspired by these nice pictures from String.se. Colorful and imaginative ideas for how you can use the classic shelves from String. The pictures makes me feel like organising, put up some new wallpaper and to hang up shelves in each and every other room.

Alla fotografier från String/all pics from String.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Himla fint. Jag gillade de gula stringhyllorna mest. Så härligt glada. 🙂

  • Mireille

    Fina! Älskar nog mest den med slingrande växter. Men vill ha alla…
    Ta det lugnt om du kan och var rädd om dig i vår stressiga värld : ) Jag är också lite överstressad nu men försöker sakta ner lite så gott det går. Kram på dig!

    • Tack fina du! Ska försöka. Ta hand om dig! Kram.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar