Annons
Annons

Inspirerar dig, inspirerar mig; lägenhet från Bolaget.

Den här underbara lägenheten som nu finns till salu hos Bolaget Fastighetsförmedling är min inspiration idag. Jag blir, som vanligt, kär i golvet, fönstren och de vackra dörrarna. Och tapeterna så klart! Superfint. Men allra, allra mest gillar jag sovrummet. Så enkelt men så tjusigt de gjort med den lilla väggen med fåtöljen, teakbyrån och tapeten. Jag gillar det skarpt!

Annons

I’m falling head over heels for this gorgeous apartment from Bolaget Fastighetsförmedling. I especially love the bedroom with the little wall with the armchair, the bureau and the wallpapers. To me, it’s just perfection!

Alla bilder från Bolaget Fastighetsförmedlning/All pics from Bolaget Fastighetsförmedling.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: v[email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • men åh! köket! barnrummet! hur fint som helst.

  • Mycket fint! Älskar dörrar med rutor i. Kram Elina

    • Håller med! Det är verkligen detaljerna som gör det ibland. Kram

  • Anne

    Verkligen superfin, så ljus o vilka golv!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar