Annons
Annons

Inspirerar dig, inspirerar mig: Hemma hos Paula Mills.

Finaste hemmet på länge hittade jag hos Design Sponge som varit hemma hos illustratören Paula Mills. Där blandas tavelväggar,vintageklänningar och gamla tekoppar med vackra koffertar och blommiga tyger. Dessutom har de en träveranda som ser ut att vara hämtad ur den mest idylliska och mysiga amerikanska filmen.

Se hela reportaget här hos Design Sponge.

Annons

 

 

 

 

I just found the cutest home at Design Sponge, who has visited the home of illustrator Paula Mills. There she mixes picture walls, vintage dresses and old teacups with beautiful trunks and floral fabrics. They also have a wooden veranda, which looks like it’s been taken straight out of the most idyllic and cozy American movie.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Ja, så fint!!! Jag älskar det där arbetsrummet. Och allt det andra med förresten 🙂 Kram Elina

  • Himla fint. Verandan är ju bara för mysig.

    • Ja visst gör den väl det. Jag ser liksom framför mig hur de sitter där på kvällen med ett glas lemonad och lyssnar på syrsorna:)

  • Så himla fin blogg! Fick min inspiration till min 25årsfest-inbjudan här! 🙂

    • Du anar inte vad glad jag blir över dina ord! Tack. Hoppas du hade en underbar fest:) Grattis i efterskott!!!

  • Helt fantastiskt! Jag flyttar in på en gång. Måste visa sambon de här bilderna. Tror tyvärr inte att han kommer att bli lika exalterad som jag…

  • Wow, vilket hem! Tack for att du delar med dig och for alla super fina foto posts

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar