Annons
Annons

Inspirerar dig, inspirerar mig; griffeltavlor.

Jag fastnade för de här 4 bilderna där den hederliga, gamla griffeltavlan får stå i fokus. Det ger en så härligt hemtrevlig känsla med just griffeltavlor tycker jag.

Som här, där viktiga ord, tider och fina vykort får samsas på den.

Eller som här där hela väggen blivit till en griffeltavla.

Själv har vi en liten på kylen här hemma men jag blir onekligen sugen på att göra hela kylen (och frysen!) till en enda stor griffeltavla för inköpslistor, scheman och annat kul.

Bilder från min Pinterest. Klicka på bilderna för att komma till källan.

Chalk boards is my inspiration today. In the kitchen, in the office or on the fridge. Click the pics to see the source. 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Ja då var man väl sist ut av alla i grattisraden och det grämer mig att det hela har gått mig förbi, men sådär är det, lost i det mesta. Men…Amerika!!! Å herre jisses så coolt! Så fantastiskt roligt så det är ju heeelt galet roligt!! Hurra, hurra för er!! Grymmast i världen!! Kramar!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar