Annons
Annons

Inspirerar dig, inspirerar mig: Arbetsrum i industriromantisk stil.

Det här fina arbetsrummet hittade jag hos Hus och Hem som hälsat på hos paret bakom inredningsbutiken

Annons

In My House, Väldigt inspirerande och vackert tycker jag att det blir med den här stilen som samtidigt som att den är industriell, är väldigt romantisk. Älskar verkligen det stora, gröna vintageskåpet som verkar kunna sluka hur mycket som helst. Perfekt i ett arbetsrum ju.

Tack förresten till fina läsaren Lisa som gav mig grymma tips till Dublin som jag bad om häromdan. Jag åker på torsdag så är det någon mer som vill tipsa mig så kör på!

Gillar  hur man blandat de hårda industrilamporna och de grafiska tavlorna med den mjuka trasmattan och vintagetyger.

Hur mycket förvaring som helst även här.

Fint målade pinnstolar

Se hela artikeln om det industriromantiska arbetsrummet här hos Hus och Hem.

Today this workroom/ home office inspires me. I love the industrial but still romantic style. The vintage fabrics, the old cabinet and the yellow and green chairs are my personal favorites in the room.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Härligt kreativt hem!

  • Åh, vilka inspirerande bilder! Älskar den gula stolen och alla små detaljer.

    Hoppas ni får nytta av tipsen. Dublin och Irland är himla fint. Vad gäller norra Dublin vs södra så har jag faktiskt inte jättekoll men har för mig att norra är väldigt trevligt. Rätt mycket shoppingmöjligheter och så. Men det är ju lätt att ta sig runt i staden och mycket att se medan man promenerar runt.

    Vad glad jag blir att du gillade glädnype-pysslet! Så himla enkelt samtidigt som det är ju blir väldigt sött. Klart du får låna det vidare till din blogg, bara kul att du gillade idén!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar