Annons
Annons

inspirerar dig, inspirerar mig.

Idag inspireras jag av fotografierna från det här övergiva huset, nånstans i Taiwan. Det har används för filminspelningar men står numera orört, vad jag förstår. Tycker att det är fantastiskt vackert och väldigt häftigt. Bilderna hittade jag här.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Så mycket historia och känsla i bilderna. Kram J

  • Johanna: ja de är coola faktiskt! gillar tanken på övergiva hus och dess historia som ingen längre minns…

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar