Annons
Annons

Inspirerar dig, inspirerar mig.

Ni vet ju att jag är alldeles kär i Pinterest. Nu har jag gjort några fler boards och så har jag utökat min mapp som heter Interiors med ännu mer fantastiskt. Som de här fotografierna till exempel, föreställandes stora, ljusa rum med blommiga tapeter, vintage affischer, roliga detaljer och härliga färger. Jag gillar verkligen det fina skrivbordet med glasskivan på, en enkel men himla bra idé.  Om ni vill gå in och kolla mer på min Pinterest gör ni det här.

Annons

vintagetapet, blommig tapet, dörr

badrum, speglar, vintage, vitt,

I updated my board ”Interiors” on Pinterest the other day with these lovely pics. Check it out here.

Foto: klicka på bilderna för att komma till källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Ida

  Åh vad fint Linda! Jag älskar speglarna längst ner

  • Jag med. Det är helt galet det badrummet! Vill ha det.

 • Underbara Bilder!!! Tack för fin inspiration 🙂 Kram Elina

 • Anna/Rackarungar

  Så snyggt, Pinterest är underbart och man jan bli fast i timmar (mindre bra!) Inte ett endaste barr kvar (2 dammaugningar senare)
  Tack, Lindblomsgrön är ett fantastiskt förslag, ska Pinteresta lite mer inspiration!

  • Ja gör det! Kul att du gillade mitt förslag:)

 • Åhhh, vad mycket fint. Jag måste nog börja ha mer koll på Pinterest jag också.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar