Annons
Annons

inspirerar dig, inspirerar mig.

Trots att jag inte vill att julen, med sina varma färger och allt det där mysiga ska ta slut, är jag just nu väldigt inne på allt som är ljust. Jag vill ha kritvita bakgrunder, skarpt ljus, krispighet och enstaka färgklickar i form av riktigt klara färger mitt i allt det.

Annons

Kanske är det den grå himlen utanför som skapar behovet, vem vet? Men de här bilderna är i vilket fall precis vad jag behöver just nu. Tycker särskilt om den här översta som är helt perfekt i mina ögon; färgerna, sakerna, ljuset… Perfekt.

kök, despire to inspire, volang, inredning, skålar, vitt

Fotografierna kommer från Lolitas, Brown Dress with white dots och Desire to Inspire. Klicka på bilderna för att komma dit.

Although I don’t want the Christmas season, with it’s warm colors and all that cozy, to end, I’m currently very trendy at all that is bright. I want to have pure white backgrounds, bright light, crispiness and occasional splashes of color in the middle of it all. Maybe it’s the grey sky outside that create the need, who knows? But these pictures are in any case, just what I need right now.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Njutbara ting

    Underbara bilder!!! Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!! Kram Johanna

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar