Annons
Annons

inspirerar dig, inspirerar mig.

Nu är jag 28 år. Känns lite ovant än så länge men såklart ändå bra. Imorgon ska jag visa er lite bilder från min födelsedagsbrunch tänkte jag! Men nu Liselott Watkins fina styling av Marimekkos produkter i dessa härliga bilder från 2010. Fulla av färg och lekfullhet och späckade med inspiration för en dag som den här.

Annons

I really like the styling and the colors in these pictures. Styled by Liselott Watkins for the finnish company Marimekko in 2010.

Foto: Liselott Watkins från Lund Lund.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Underbara bilder. Och Stort Grattis!

 • Lotta Lundberg

  Jag kunde inte kommentera på ditt födelsedagsinlägg,
  om det hade gått hade jag skrivit att det såg sjukt fint ut, allt allt!!

  Grattis i efterskott och tack för all inspiration.
  kram

  Lotta

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar