Annons
Annons

inspirerar dig, inspirerar mig.

Imorgon ska min kompis Fatimas lilla dotter döpas och jag har fått äran att hjälpa till med dekorationerna, vilket är jag tycker är ungefär det roligaste som finns. Ska visa er sen hur det blev men här kan ni se vilken inspiration vi haft. Tror det kommer bli riktigt bra faktiskt.

Annons

Tomorrow my friends‘ daughter is getting baptisted. I’ve helped her plan the party afterwards and it will look something like this.

Foto: alla källor finns i min Pinterest.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar