Annons
Annons

5 favoriter.

Jag har haft en riktigt tuff och stressig start på veckan men nu är tisdagen över och jag kan börja ta det lite lugnt igen. Så skönt, gillar liksom inte när det blir alltför hektiskt. Här kommer 5 av mina favoritsaker just nu. Gillar att tänka på att allt som är bra och fint när världen omkring snurrar lite för fort. Och just nu är det alltså det här:

Annons

Att tänka på resan till Rom och alla caféer jag ska sitta på och dricka kaffe och titta på folk.

Vackra, gamla hus och så löv som skiftar i färg.

Gröna kappor med gulddetaljer och snygga skor till det.

Kristallkronor i franska antikaffärer.

Hemmagjord pizza med sjukt mycket parmesan på.

These are a few of my favourite things right now.

Foto: Old Time Friend, Mojitos and Blow, Mojitos and Blow, 32 flavors.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Johanna Stålros

    Härlig lista- den skriver jag oxå under på;) den där kappan skulle passa till mina nya skinnhandskar… Kram Johanna

    • åh, har du köpt nya handskar. vad tjusigt! det är ju verkligen ett bra hösttecken:)

  • Det var himla fina saker att tänka på det! Gillar verkligen bilden på husen med träden. Och den första kafébilden också!
    Kram Elina

  • Mums för pizza!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar