Annons
Annons

Inspirerande trendrapport för AW15 från Sandberg

Finaste trendrapporten den här sidan hösten måste vara den som kommer från Sandberg Tapeter. Sandberg har sammanfattat höstens fyra största trender i olika moodboards bestående av finheter som tapeter, blommor och diverse inredningsdetaljer. Älskar detta! Tydligt, lättillgängligt och samtidigt så väldigt tjusigt.

sandberg_trendrapport1

Trenden Essence – Slow living karaktäriseras av en harmonisk helhet och hållbarhet. Med naturmaterial och färger som även de är hämtade ur naturen.

sandberg_trendrapport2

Lush – Internationell flärd, inspireras av den flärdfulla art deco perioden med mörka, dova färger och inslag av guld och exklusiva material.

sandberg_trendrapport3

Nostalgia ger ett lite ljusare intryck och för tankarna till stugor med röda knutar, gamla tapeter med botaniska motiv och gammalt, romantiskt porslin. En trend med nostalgiska förtecken som verkar stanna kvar säsong efter säsong!

sandberg_trendrapport4

Sist ut är trenden Play där ord som lekfullhet, optimism och humor ryms. Moodboarden är inspirerad av unga, svenska designers som leker med oväntade material och färgkombinationer. Tonen är grafisk och modern på samma gång och andas massvis med härlig kreativitet.

 Tusen tack till Sandberg för den fina inspirationen i er trendrapport!

translation

Annons

The finest trend report this side of autumn must be the one that comes from Sandberg Wallpaper. Sandberg has summed up the autumn’s four biggest trends in different mood boards consisting of beautiful things such as wallpaper, flowers and various decorations. Love this so! Click translation button for reading it in your language.


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar