Annons
Annons

Inspiration uppåt väggarna.

Just nu är jag så himla sugen på att få upp någon form av tavelvägg i mitt vardagsrum. Hittade en grym inspirationssajt på Pinterest som jag tänkte att jag ville tipsa er om. Där hittar man tavelväggar, egengjorda anslagstavlor och väldigt inspirerande moodboards.

Annons

Den heter kort och gott Inspiration walls. Dagens inspirationstips!

tavelvägg, inspiration tavelvägg, bygga en tavelvägg, skapa en tavelvägg, tavelväggar, volang, volang elle, volang tavelväggar,

tavelvägg, inspiration tavelvägg, bygga en tavelvägg, skapa en tavelvägg, tavelväggar, volang, volang elle, volang tavelväggar,

tavelvägg, inspiration tavelvägg, bygga en tavelvägg, skapa en tavelvägg, tavelväggar, volang, volang elle, volang tavelväggar,

tavelvägg, inspiration tavelvägg, bygga en tavelvägg, skapa en tavelvägg, tavelväggar, volang, volang elle, volang tavelväggar,

Right now I am so very excited to build some kind of picture wall in my living room. I found an awesome inspiration site on Pinterest that I thought I wanted to share with you. There you will  find painting walls, custom-made boards and very inspiring mood boards. It’s simply called Inspiration walls. I’m pretty sure you’ll like it!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Åh. Tack för tipset Linda! Älskar dom små tittskåpen..

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar