Annons
Annons

Vintagebröllop bland löv, äppelpajer och sädesslag

Jag har alltid tänkt att jag vill gifta mig hösten. Fantiserat om en sån där perfekt dag i september när himlen är blå, luften krispig och träden skiftar i de vackraste av färger. Tänk att binda en blombukett av höstens färger och gå all in på dukningen med äpplen, löv och annat som hör årstiden till.

Annons

Så himla fint. Hittade en massa underbar inspiration till ett vintagebröllop med hösttema hos bröllopsbloggen Green Wedding Shoes som jag vill dela med er.

Med brudtärnor klädda efter höstens palett.

Och dukningen på samma tema.

Man skulle kunna ta väldigt fina bröllopsbilder bland löven.

Och binda de ljuvligaste av buketter. Jag gillar detaljen med notpappret på bilden här ovanför. Enkelt men både fyndigt och vackert.

Självklart skulle man servera en bål med äpplen som välkomstdryck.

Och servera pajer i massor!

Kanske göra blomsterdekorationerna genom att blanda röda äpplen och vita ranunkel till exempel.

Eller varför inte duka med grönsaker?

Och göra inbjudningarna på grovt papper för den rustika känslan av höst och skördetider.

 Alla bilder hittar ni alltså hos Green Wedding Shoes under kategorin Fall inspiration.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar