Annons
Annons

Inspiration till nyårsdukningen

Inför morgondagens festligheter tänkte jag bjuda på en favorit i repris i form av dukningen som jag stylade och Emily Dahl fotograferade tidigare i år. För även om den publicerades på våren tycker jag att den passar precis lika bra nu!

nyårsdukning volang

nyårsdukning volang

Och inte minst som nyårsdukning.

nyårsdukning volang

nyårsdukning volang

Eucalyptus – som vi använt som stomme i blomstergirlangen på bordet – finns att hitta i stort sett året om och de andra blommorna är lätta att byta ut mot sådant som är i säsong just nu. Kanske kanske några vackra, vita amaryllis passa in?

nyårsdukning volang

Och blommor, linne, mässing och vintageporslin känns liksom som en ganska lyckad kombination året om. I alla fall om ni frågar mig.

Hoppas ni får en underbar nyårsafton!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar