Annons
Annons

Inspiration till barnkalaset

I går var det exakt ett år sedan vi hade namngivningen för Chaplin. Så himla fina minnen jag har från den dagen alltså. Men tänk att ett år kan gå så fort. Galet är vad det är.

Passande nog ramlade jag över de här superhärliga bilderna av ett barnkalas och blev väldigt inspirerad av allt det fina.

Annons

Hade jag haft ett barn som fyller år på sommaren hade de idéerna här helt klart varit roliga att använda sig av till barnkalaset! Kanske någon annan kan använda dem i stället? Vilket barn (eller vuxen för den delen) vill inte ha ett tipitält smyckat med blommor att krypa in och leka – och äta tårta – i liksom?

children's party

children's party

children's party

children's party

children's party

children's party

Foto: Kyrani Kanavaros

Alla bilder från The glitter guide

translation

The cutest Children’s party I’ve seen in a long time. I love to idea of decorating the tipi tent with fresh flowers! Such a mice feeling to crawl in there to eat your cake. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar