Annons
Annons

Inspiration från Sjömansgatan.

Hittade den här lägenhet via mäklarfirman Stadshem och föll för dess charmiga inredning.

hem1

hem2

Gillar hur de gjort som en blandning mellan ett öppet hyllsystem och köksluckor. Att köra varannan öppet och varann med lucka. Då slipper man problemet med att inte ha allting framme (och behöva torka av där ofta) men att man ändå får ett intryck av rymd och ljus. Mycket fint!

Annons

hem4

Jag föll också för alla vackra fönster.

rum

Och den där hyllan till höger om köksdörren. Bestående av tavellister fyllda med små ramar och andra finheter.

hem6

Och det charmiga sovrummet.

hem7

Med vimplar över sängen och en gammal jordglob som sänglampa.

hem8

Och istället för trista garderobsdörrar har de öppnat upp och låter allting synas. Så länge man håller ordning på kläderna så funkar ju det finfint.

hem9

Helt perfekt lördagsinspiration om ni frågar mig. Hoppas ni också gillar det!

Alla bilder via Stadshem.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar