Annons
Annons

Inspiration från Formex, våren 2014.

Här kommer –som utlovat – lite av det jag tyckte var finaste på Formex. Trendexperterna betonade saker som pasteller, återvunna material och inspiration från svunna tider. Kanske inte helt överraskande trender kan jag tycka.

Annons

Det känns som att det varit en pågående trend under hela förra året. Tyckte Emma sammanfattade årets Formex himla bra. Håller verkligen med.

Men självklart är det superkul att få chansen att åka dit och spendera en dag där! Och inspiration kan man absolut inte klaga på. Speciellt inte när den består av sådan som vårblommor, tjusiga lampor och gulliga kattmobiler.

f3

f4

f1

f2

f13

f12

f11

f10

f9

f15

f8

f6

f14

f5

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar