Annons
Annons

inredningstrender för 2012.

Kolla in här för att se vad ELLE Interiör tror om inredningstrenderna för 2012. Skira pudertoner, poetiskt och pastelligt i material som glas, sammet, linne och mässing. Ja tack gärna, säger jag. Vad säger ni?

Inredningstrender för 2012, Elle Interiör

Inredningstrender för 2012, Elle Interiör

Inredningstrender för 2012, Elle Interiör

Inredningstrender för 2012, Elle Interiör

Inredningstrender för 2012, Elle Interiör

These are some of the trends that ELLE Decorate picked up for 2012.

Annons

Delicate powdery tones and light materials. Poetic, pastel and transparent in materials such as glass, silk, velvet, leather, linen and brass. I like it  a lot, do you?

Foto: Stellan Herner, Styling: Lo Bjurulf.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Underbart! Igår kväll hade jag faktiskt beslutsångest med färg till min nya ateljé/butik, så då gick jag in här och tittade. För här faller bitarna på plats! Och vet du, idag hittade jag det jag ville ha! Och inte nog med det, jag hittade färgen på loppis! För nån månad sen hade jag en inspirationskväll på en stor loppmarknad/välgörenhetsorganisation och då fick jag ett presentkort från dessa underbara människor. Så idag letade jag färg hos dom som dom fått från affärer och företag som blivit över när dom målat om. Jag vågade inte ens hoppas på fina pastelliga färger som dessutom skulle finnas i så stor mängd att det räcker till hela min ateljé. Men det fanns det! Det blir pastelligt, mörkröd sammet, gamla koffertar och mässing : )

    • åh vilken dröm det lät som! vad roligt. det låter som att det kommer blir hur fint som helst. jag vill gärna se det sen. och vad fint att du skriver att bitarna faller på plats här, vilken komplimang:) kram.

      • Säger till när jag bloggar om det när det börjar bli färdigt : )

  • Pingback: Inspirerar dig, inspirerar mig: Lo Bjurulf. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar