Annons
Annons

Inredning när den är som bäst

Blev alleles försäskad i dessa bilder som min bloggranne (och idol – coolare kvinna får man leta efter!) Malin Persson lade upp häromdagen. Tycker det är så fint i all sin enkelhet med tidningarna i en hög trave och så någon tavla, en växt och ett par favoritskor på det.

Annons

Enkelt, billigt, fint och smart!

 malin persson blogg

malin persson blogg

I bland behöver inte inredning vara svårare än så.

Bilder: Malin Persson

translation

Simple but yet very beautiful. By lovely Malin Persson.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Malin

    Wow, vilken komplimang! Jag bugar och bockar!
    Kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar