Annons
Annons

Inbjudan; fest för höstens finaste bok

Här kommer en liten inbjudan till er som läser min blogg och som bor i Stockholm med omnejd. Nästa tisdag – den 10 november – ställer nämligen jag och Lollo till med fest Vintagefabriken!

Ni kanske minns att jag både en och två gånger nämnt Ida Magntorns senaste bok Home Stories? Och att jag då – liksom många med mig – hyllat den. Nu är det så flott att vi på Vintagefabriken fått den stora äran att hålla i kalaset när boksläppet ska firas. Så skoj!

Annons

designhjalpen-ida-magntorn

Tisdagen den 10 november mellan klockan 17 och 20 är det festdags. Förutom sprakande drinkar och smarriga tilltugg – som ju hör festligheter till, utlovas en instagramtävling med finfina vinster i potten. Butiken är fylld med en mängd nya höstfinheter och kvällen till ära bjuder vi på 10% rabatt på hela sortimentet bara för att vi gillar kalas så mycket.

ida2

Boken Home Stories finns naturligtvis att köpa på plats, och inte nog med det kommer vi att sälja finfina prints i limiterad upplaga som Ida tagit fram exklusivt för detta tillfälle. Bland annat bilderna i inlägget.

Osa till [email protected] eller skriv en kommentar här på bloggen senast söndag den 8 november (så att vi vet hur många drinkar vi ska blanda). Självklart får du ta med en vän.

Hoppas vi ses!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Terese

    Å! Hade varit så kul men jag bor ju så långt bort. Attans!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar