Annons
Annons

Vinter vs Vår.

Minns ni mitt söta lilla vinterland jag köpte i Rom? Det har fått stå framme ända tills nu för att det är ju ändå vinter ute. Men häromdan kände jag att det var dags att packa ner det och ta fram våren istället. Så på det loppisfyndade bordet åkte vår vackra grammofonspelare fram istället, och en bukett tulpaner fick ge vårkänslor. Så nu ser det ut såhär:

Annons

Visst är den fin?

Vid sidan av bordet har vi en korg fylld med vinylskivor och den finaste New Order- skivan får vara på display för det mesta.

Och så Andy Warhol-tavlan. Önskar er en fin helg med mycket sol och vila!

Remember my little winter wonderland that I bought in Rome? The other day I packed it away and put our portable vinyl player there instead. And also, some tulips, for the feeling of spring that (hopefully) is on it’s way. I wish you all a nice weekend with lots of sunshine and also some rest.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Åh tulpaner. Har längtat efter det länge nu men bestämt mig för att jag ska vänta med tulpaninvigningen till alla hjärtan. Men nästa vecka, då :p

  • Ida

    Vad fint Linda!

  • Camilla

    Oj så tjusigt! Jag kan nästan ana gröna gräsmattor bortanför tulpanerna. Snart, snart!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar