Annons
Annons

Imponerad, inspirerad – och lätt avis – av Kustfolk i Varberg

Har ni följt helgens äventyr i Varberg där vinterns omgång av den kreativa marknaden Kustfolk hölls? Jag har varit SÅ avis på dem som fick möjlighet att besöka marknaden – som ser helt magisk ut. I alla fall genom

Annons

Krickelins lins.

På Kustfolk denna gång ställde bland annat Mokkasin, Le Kiosk, Tant Johanna, Lisa Burenius och For Good Luck ut och sålde sina vackra varor. Självklart presenterat på de finaste av sätt! Kolla bara:

kustfolk2_lagerqvist-7181

kustfolk2_lagerqvist-7180

kustfolk2_lagerqvist-7189

Kransar och buketter av Tant Johanna.

kustfolk-4_lagerqvist-7242

kustfolk2_lagerqvist-7186

Tjusigheter hos Mokkasin.

kustfolk-4_lagerqvist-7245

kustfolk2_lagerqvist-7183

Och hos DrömmaLotta.

kustfolk2_lagerqvist-7184

Och väl utvalda inredningsdetaljer hos Nanna och Le Kiosk.

Ja ni förstår kanske att jag önskar att jag vore där…?

In och kika hos Krickelin för mer ögongodis. Dagens tips!

translation

Pics from av lovely market called Kustfolk in Varberg, Sweden. Oh how I wish I was there! 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar