Annons
Annons

I’m in love with how you feel.

Imorgon jobbar jag sista dan innan jag tar en veckas semester och det känns så bra! Peppar med bra låtlistor, som den här av finaste Anna Malmberg. Tack för alla grymma Paris- tips Anna, vi ska kolla upp samtliga. Bilden hittade jag här.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Angelina

    Ack så fint! Din blogg som en härlig dröm tycker jag.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar