Annons
Annons

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Nice new look!

  • så härliga bilder. ha en fin helg!

  • Lottilou: thankyou! you're sweet.

  • Beatrix: tack. och detsamma till dig!

  • Hittade precis in här via Cherry Blossom. Vilken fin blogg med härliga bilder att inspireras av.HälsningarUlrika

  • Ulrika: du är väldigt välkommen hit!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar