Annons
Annons

Ida Magntorn hemma hos Lovisa Burfitt.

Ida Magntorn, en av de andra bloggarna här på ELLE Interiör, (som för övrigt är en underbart snäll, inspirerande och duktig person jag dessutom haft äran att luncha med en förmiddag i vintras) har gjort ett hemma-hos-reportage i Lovisa Burfitts lägenhet i Paris. Reportaget kommer ut i julinumret av ELLE och häromdan lade Ida upp några bilder som blev över från plåtningen.

Jag blir så himla nyfiken och peppad på att se hela reportaget! Tycker verkligen det ser ut som något precis i min stil. Kolla bara.

AnnonsHär hittar ni hela Idas inlägg: Hemma hos Lovisa Burfitt.

Ida Magntorn, one of the other bloggers here at ELLE Interior, (which also is a wonderfully kind, inspirational and talented person that I had the honor to have lunch with last winter) has made an at-home story in Lovisa Burfitt’s apartment in Paris. The  comes out in the July issue of ELLE and the other day put Ida up some pictures that were left over from the shoot.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar