Annons
Annons

Ibland önskar jag att jag kunde franska.

Ibland öskar jag att jag kunde franska. Som till exempel när jag ser det här reportaget ifrån härliga

Annons

Milk Magazine.

Jag önskar att jag kunde läsa om den här gulliga, lilla familjen.

Ta reda på vad den lilla bebisen heter.

Och vad de gör med alla ljuvliga blommor. Och inte minst – hur de tänkt när de inrett sitt fina hem.

Ja lite så. Men som tur är kan jag utan problem kika på alla härliga bilder och drömma mig dit ändå. Tycker att det ser riktigt, riktigt mysigt ut!

Fotografier av Leo Patrone för Milk Magazine.

translation

I just love this home which is published in the latest issue of Milk Magazine. Unfotunately the text is written in french and I don’t understand a single word of it. Lucky for me the pictures are so pretty that they kinda speaks for themselves.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • K

  Nature Inside

  A Salt Lake City , badade i sin fyr , Sarah och David Winward odla en livsstil inspirerad av passionen för naturen och blommor . Ankomsten av deras barn bara ökar känslan av välbefinnande som framträder .

  Hem för Sarah och David Winward ligger i Salt Lake City i delstaten Utah . Genom att tränga in , är den behäftad med en mängd förnimmelser : värme , lugn och ro … Det här stället väcker också vår nyfikenhet , som om vi var i ett museum , ett galleri där livet i denna unga utsätts familj och de erfarenheter hon har haft . Varje hörn har fascinerande objekt : souvenirer , gåvor av nära vänner vars sentimentalt värde är ovärderligt , böcker med färgglada skal , sköra och ömtåliga växter och fantastiska artefakter av Moder Natur . Det är uppenbart att varje bit , full av framkallande , varit har noga utvalda . Ett par tofflor att David bar barnet är placerat intill en gren som kommer från familjens trädgård, där vårens ankomst var spirande träd , på kontoret , är en honungskaka av sin egen bikupa upphängd nästa ett porträtt av Sarah klädd topp till tå i en biodlare kostym . Paret är glada att dela denna dag med sina nyfödda Ivy , och förblir övertygad om att varje ögonblick tillbringat tillsammans , varje nytt minne , även de mest obetydliga , är av betydelse .

  Det är uppenbart att naturen spelar en viktig roll i ditt liv : det är överallt i ditt hem . Vilka inspira drar ni det ?

  Naturen är inspirerande helt enkelt därför att den lever . Det är underbart att tänka sig att helt enkelt lägga till vatten och ljus gör att tillväxten , skapandet av materia . från en liknande frö , vilka element separat blommor och träd ? Jag älskar det faktum att naturen är i ständig förändring , övergången från en säsong till en annan , texturer och färger som är unika för varje : min blommor konst är inspirerad .

  Vilka är dina tips för att få naturen in i huset ?

  Jag gillar att ta några grenar eller blommor i min trädgård för att lysa upp hemmet . Jag lägger ofta en enda filial i en vas : denna knapp enkelhet behagar mig , eftersom ögat kan begrunda och förstå skönheten i ett enda element , snarare än att gå vilse i en hel massa .

  Home, det finns en vägg helt täckt med föremål som kommer från min trädgård. Jag låg där en gren av rosenbuskemed ett bo fullt av frökapslar , stora kammar ( vi har våra egna kupor ) och en gammal getingbo . Jag gillar att veta att allt detta kommer från hela mitt hus .

  Man brukar säga : ” Jag köper aldrig växter , de alltid dör efter några veckor . ” Tro inte att eftersom jag är florist , jag har gröna fingrar ! Det är inte för inte som jag har valt att arbeta med snittblommor ! Men jag älskar växter och jag har omkring mig den dagen som en gång också, jag glömmer att vattna dem , jag gå och köpa mer .

  Enligt din åsikt , vad som bidrar till känslan av välbefinnande i ett hus ?

  I slutändan tror jag att det är de människor som bor där och den energi de avger gör ett hem är välkomna . Och när det gäller inredning , skulle jag säga att ett hus verkar varm och välkomnande när uppenbart att varje dekorativa objekt valdes med kärlek , att det finns ett sentimentalt förhållande mellan objektet och den person som dekorerade platsen . Jag valde personligen varje objekt för mig , helt enkelt därför att jag älskade dem , och sedan jag satte igång att hitta ett sätt att samexistera i harmoni alla dessa disparata element .

  Vad tror du delar med dina nära och kära när de besöker dig ?

  Vi finner oss ofta med våra vänner hemma och vi uppskattar att de känner sig hemma här . När vi tar emot , förbereder vi måltiden tillsammans , så att vi tar mer nöje att dela en måltid och vi undvika stela och formella sida som är associerad med en middag med gäster .

  Vad gillar du mest med din nya familj sedan födseln av Ivy ?

  Det faktum att vi nu är tre ! Liksom alla nya föräldern , kan vi tillbringar timmar bara titta på våra barn . Vi växer inte trötta . Vad roligt att se dem växa och lära sig nya saker , eller att upptäcka en bit av oss själva i våra barn . Vad ett nöje också för att föreställa sig vad vi kommer att kunna känna honom senare : bergen nära vårt hem , resa … och vad en glädje att upptäcka eller återupptäcka varje plats genom hans ögon .

  Vad förvånade dig mest med ankomsten av Ivy ?

  Ivy är vårt första barn , så allt är nytt och varje dag kommer med sin andel av överraskningar !

  • Haha tack snälla för detta! Jag hade ju (så klart) tänkt tanken själv men det blir inte riktigt samma sak att klistra in en text i google translate som att läsa den i kombination med bilder och i den kontext där den hör hemma. Men – som sagt – tack.

 • Å, detta gillade jag väldigt mycket. Sjuttiotalsmedelklasshem nånstans i Amerika möter franskt lantliv.

 • Maja yttersttrivsamt.blogg.se

  Vill du att jag ska översätta? 🙂

 • Madeleine

  Vackert. Jag kunde läsa texten då jag studerat franska i fem år…eller jag förstod snarare sammanhanget. Tyckte om hur de beskrev att saker måste vara älskade för att ett hem ska ge en ombonad och välkomnande känsla. Stämmer precis.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar