Annons
Annons

i mitt köksfönster.

Såhär ser det ut just nu i mitt köksfönster. Hyacinter, mossa, nejlikor och så äntligen lite solljus och en blå himmel. Som jag har längtat efter det.

This is what it looks like right now in my kitchen window.

Annons

Hyacinths, carnations and also, and finally, some sunlight. You know, November is the darkest month here in Sweden and I’m not too happy about it most of the time.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Sofie

    Älskar hyacinter! Kram.

    • jag med! kan ha hur många som helst för att det doftar så gott:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar