Annons
Annons

I målartagen.

Just nu är jag så himla sugen på att måla saker här hemma. Tyvärr har jag väldigt svårt att få tiden att räcka till just nu men förhoppningsvis kommer jag kunna ha lite målarverkstad här på fredag.

Annons

pa3

Planerar att måla både stolar, speglar och förvaringslådor i mjuka pastellfärger.

pa2

 För att förnya lite och – framförallt – få in känslan av vår och färg igen.Jag har, liksom många, börjat längta efter solen igen. Och eftersom det både är enkelt, prisvärt och ger så stor effekt tänker jag att ett sånt här projekt passar bra nu. Det är bara det där med tiden som fattas, som sagt men det löser sig alltid. Chaplin är så himla snäll och gillar att sitta och gunga i sin babysitter och prata med tavlor och annat här hemma, så en halvtimme här och där ska jag nog kunna skrapa ihop.

pasteller

Blev väldigt inspirerad av de här ljuvliga färgerna som Byggfabriken nyligen släppt. Kollektionen heter Auro och består av ekologisk, helt naturlig väggfärg i de finaste kulörerna. Hur bra? Önskar de fanns som lackfärg med bara, vore toppen ju.

Har ni några tips på bra färg som även är snäll mot naturen kanske?

Klicka på bilderna för att se källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (2)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • www.sugarcoated.blogg.se

    Vilken underbar blogg du har så fina bilder som inspirerar till allt vet inte vilken ände jag ska börja jag vill baka, måla om pyssla fota blommor *s*
    Det där skåpet längst upp måste ha den perfekta rosa kulören presis så som jag vill måla min aväggar just nu, vet du vad kulören heter?
    // Malin

    • Åh vad fint sagt! Tack snälla du. Välkommen hit!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar