Annons
Annons

I dag om en vecka är jag på Kreta

Vet ni vad då? I dag – om exakt en vecka – är jag på Kreta med lilla familjen. Mitt i tråkigaste och kallaste juli kände vi att vi behövde få ut lite mer av den här sommaren för att orka med höst och vinter.

Annons

Så vi bokade en sista minuten resa för oss tre.

För sol och bad och god mat och vila. Ser SÅ mycket fram emot detta. Och det blir faktiskt charterpremiär i familjen också haha. Fast att jag och David varit ihop i 10 år och rest jättemycket ihop har vi aldrig kommit iväg på en charter så det blir spännande. Nån gång ska ju vara den första.

Så har ni tips på vad man ska se och göra på Kreta får ni mer än gärna dela med er!

crete

kreta3

crete

Bilder från Heart Home Magazine.

translation

You know what? Exactly one week from today – I’m in Crete with little family. We booked a last minute trip a couple of weeks ago and now I just can’t wait ‘til we’re there.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Ellinor

    Vart på Kreta ska ni bo? Jag rekommenderar att ni hyr en bil om ni är bekväma med det. Att upptäcka de grekiska öarna på egen hand är det bästa. Barnvänlig strand är Elafonissi, dit är det bäst att åka själv tycker vi så man får ordentligt med tid. Långgrund strand med rosa sand, man kan promenera runt och ut på en ö, kallas även för Maldiverna. Dock dåligt med mat på stranden, så matsäck kan vara bra.

  • Ida Magntorn

    Åh så skönt att sticka iväg nu då! Snacka om förlängd semester! Ha det så himla härligt! Kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar