Annons
Annons

House Doctor våren 2012.

Kan inte bestämma mig för om det är för tidigt att längta efter våren eller inte. Får köra lite varann vinterkänsla och varannan vår här kanske. Man ska ju leva i nuet eller hur var det nu igen? I vilket fall; i det här inlägget blir det vår för hela slanten! Den här gången med bilder från House Doctors kollektion för våren 2012, via Decor8.

Annons

Jag älskar verkligen såna här bilder. Skira vaser i glas i olika former och med blandade kvistar och blommor i. Åh, det är så fint, så vårigt som det kan bli.

De här boxarna vill jag ha, en av varje typ. Perfekt förvaring för tråkiga papper och annat man vill gömma bort.

Funktionellt och snygg, härligt.

Rotting och trä verkar vara i fokus, in- med- naturen- känslan. Gillar ni?

Trenden med bokstäver verkar hålla i sig, det kan vara en kul detalj faktiskt, här funkade det ju väldigt bra.

These amazing pics are from House Doctor’s catalogue for s/s 2012. I love it! And it makes me long for spring even more.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Åh jag känner samma sak, vinter eller vårinspiration nu liksom? Det är ju svårt att inte bli påverkad av vädret. Häromdagen var det soligt och bart på marken och kändes som mars, idag är det snöstorm. Men man får väl varva lite som du säger 🙂

  • Pingback: Som en liten dröm. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar