Annons
Annons

House doctor A/W 2014

Även om jag är allt annat än sugen på höst just nu börjar det poppa upp höstnyheter från inredningsföretagen här och där. Senast ut är House doctors pressbilder för A/W 2014 och eftersom jag brukar lägga upp deras bilder tänker jag att jag så klart ska göra det även denna gång. Men även om det finns en hel del fint känns det inte så där klockrent som jag tycker att det brukar. Hoppas i stället på att det kommer kännas roligare när det väl finns i butik!

Annons

housedoctor aw14

house doctor aw14

 

house doctor aw14

 

house doctor aw14

 

house doctor aw14

 

house doctor aw14

house doctor aw14

 

house doctor aw14

 

house doctor aw14

 

Jag ser för övrigt fram emot att besöka den nya House doctor- butiken som öppnat i Skrapan i Stockholm nu när både R.O.O.M. och House Doctor flyttat från PUB-huset. Tror det kan finnas mycket inspiration att hämta där!

Vad gillar ni senaste kollektionen?

translation

Even though I’m not longing for fall or winter right now, the autumn news from furnishing businesses are a fact. Last out is House Doctors press photos for A / W 2014 and since I usually put up their pictures here on the blog, I will do so this time too. But even if there are some fine stuff inn the collection – sadly – it does not feel as inspiring as I’m use too. Hoping instead that it will feel more so once it’s available in stores!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar