Annons
Annons

Höstfint från Hemtex i form av storblommigt, dovt och romantiskt

Stylisten Tina Hellberg (som gjort mycket för bland annat

Annons

ELLE Decoration) har stylat den senaste kollektionen från Hemtex. Superfint tycker jag. Och väldigt rätt i tiden med de mörka, dova färgerna, de stora blommorna och naturmaterialen.

Synd bara att Hemtex ofta är så dåliga på att följa upp kampanjerna på ett lika härligt sätt i sina butiker (gammal dekoratör som jag är tycker jag mig ha något att säga till om här). Det blir alltid ganska platt och inte alls så inbjudande som på bilderna.

h1

h2

hemtex hösten 201

hemtex 2015

hemtex hösten 2015

Såg att det även fanns en bricka med det härliga, storblommiga mönstret. Kanske får bli något för önskelistan till när jag fyller år i oktober…

Tipstack till Inredningshjälpen!

translation

Some nice pics from Hemtex latest collection. I really like the colors and the patterns on the textiles. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar