Annons
Annons

Höstbröllop med äpplen, de sista vilda blommorna och kärlek

Minns ni tidigt i höstas när jag skrev att jag skulle på bröllop? Och att det var jag och resten av

Annons

Vintagefabriken som skulle fixa dekorationerna? Nu har jag fått kika på en del av bilderna som grymma Emily Dahl tog under dagen och de blev SÅ himla fina.

lisa och per 3

lisa och per 2

lisa och per 1

lisa och per 4

Lisa och Per var otroligt fina dagen till ära och jag bara älskar färgerna på buketten Lisa hade.

Lisa&Per småbilder Foto Emily Dahl-5602

Färger som även gick igen under resten av dagen. På övriga blomsterdekorationer. Som t ex glasburkar hängandes i ett vackert kastanjeträd.

Lisa&Per småbilder Foto Emily Dahl-5957

Lisa&Per småbilder Foto Emily Dahl-5968

Lisa&Per småbilder Foto Emily Dahl-5961

Och i dukningen i den magiska festlokalen (på Långholmen i Stockholm).

Lisa&Per småbilder Foto Emily Dahl-5969

Lisa&Per småbilder Foto Emily Dahl-5985

Lisa&Per småbilder Foto Emily Dahl-5955

Lisa&Per småbilder Foto Emily Dahl-5953

Tack än en gång för det finaste – och roligaste – bröllopet Lisa och Per! Och tack Emily för de magiska fotografierna.

translation

Do you remember earlier this fall when I wrote that I was going to a wedding? And that it was me and the rest of Vintage factory that was going to fix the decorations? Now I have a peek at some of the pictures that talented Emily Dahl took during the day and they turned out really nice. So here’s some wedding inspiration for you!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (20)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar