Annons
Annons

home again.

Hej, här är jag. Tillbaka från en fantastisk resa i Thailand. Nu är jag full av fina bilder på näthinnan, god mat, leenden, d-vitamin, lugn och inspiration. Bilder och sånt kommer snart också. Hoppas ni haft det bra här hemma, jag har saknat er.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Och som jag har saknat dig min vän. Orningen återställd, lindihop is home again!

  • Fatima: fint! och detsamma. snart snart måste vi ses!

  • åh, vilken fin bild!

  • Välkommen hem! Som jag sakna dina ord. Hoppas det snart blir vår, för då kommer jag på besök i din stad minsann. Kram!

  • Ida

    välkommen hem! jag vill se massor av bilder från din resa. vi måste ses snart så du kan berätta om den. dessutom har du inte fått din födelsedagspresent än. skandal!kram

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION: