Annons
Annons

Hemma igen.

Hej på er! Nu är vi hemma igen efter fina dagar i andra städer och vi har haft det grymt fint med sol, luncher på uteserveringar och tid att umgås med varandra alla tre. Tänk att Köpenhamn känns så annorlunda från Sverige fast att det är så nära.

Annons

Konstigt det där. Bilder från minisemestern kommer i veckan!

Så länge; fyra bilder från min Instagram:

nyi3i4i1

Två stycken på vackra vyer i Köpenhamn och så två stycken på Chaplin som läser kartan och sedan intar sin nya favoritposition i vagnen.

 translation

4 pics from my visit to Copenhagen. More to come during the week! We’ve had a lovely time and I could have stayed for a week – at least. Looking forward to going there soon again!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar