Annons
Annons

Hemma hos oss; sovrummet

Jag tänkte fortsätta på temat om vad ni önskar se mer av här på bloggen. Många av er var ju, som sagt, nyfikna på hur det ser ut hemma hos oss. Förra veckan visade jag bilder på vårt kök och nu kommer bilder från

Annons

sovrummet! Även de tagna den där soliga dagen i somras.

Hoppas ni gillar.

sovrum_2_55d8c20a9606ee71f946fd10

När bilderna togs var det inte så länge sedan som vi målade väggarna blå och jag hade väl ganska nyss vant mig vid skillnaden från de tidigare vita väggarna.

sovrum_6_55d8c475e087c31cabd9afa4

Men åh som jag gillar dem nu! Tyckte inte alls det blev så mörkt utan det gav en härligt ombonad känsla i stället.

sovrum_1_55d8c1ddddf2b35d647e2796

Väggfärgen kommer från Clas Ohlson (ingen creddig färgkod här inte haha) och heter Glacier Blue.

sovrum_4_55d8c2629606ee70d30c0bb4

I sovrummet får vi också plats med ett litet kontor. Och till vänster skymtar våra garderober som jag målat i pistagegrönt.

sovrum_7_55d8c26bddf2b35d9c2fd8b9

Gillar att vi lyckas använda varenda litet utrymme av vår lägenhet. I hallen har vi ju som bekant Chaplins rum. Allt för att kunna bo kvar här så länge som bara möjligt!

Alla bilder har Sofia Byström tagit     

 translation

Some pics from our bedroom. I painted the walls dark blue this past summer and I really like the feeling that color gave to the room.

All pics by Sofia Byström.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (31)
PINNA (3)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar