Annons
Annons

Hemma hos Nanna

Just nu hittar man ett riktigt tjusigt ”hemma hos” på Lovely Lifes sajt. Det är Johanna och Kristin som varit på besök i Nannas lägenhet – där hon bor med barnen Pelle och Jonna. Nanna är verkligen en stor inspiration för mig.

Annons

Inte bara för hennes oklanderliga stil och kreativa talanger utan också för att hon är så stark, modig klok och snäll. Är så sjukt glad att jag fått chans att lära känna henne.

Så varsågoda; ögongodis de luxe från Nanna von Berlekoms lägenhet:

n1

n2

nanna_kristin-lagerqvist-9461

nanna1_kristin-lagerqvist-

nanna_kristin-lagerqvist-9526

nanna_kristin-lagerqvist-9528

nanna_kristin-lagerqvist-9514

nanna_kristin-lagerqvist-9560

nanna_kristin-lagerqvist-9574

nanna_kristin-lagerqvist-9468

nanna_kristin-lagerqvist-9470

nanna_kristin-lagerqvist-9534

nanna_kristin-lagerqvist-9536

Alla bilder av Kristin Lagerqvist.

Alla bilder av

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar