Annons
Annons

Hemma hos Emma von Brömmsen

Just nu hittar man dessa helt underbara bilder – från mönsterformgivaren Emma von Brömssens hem – i senaste Sköna Hem. Alldeles magiskt och hur inspirerande som helst.

emma3

emma1

Inte sant?

emma4

emma2

Kul att se att min älskade kökstapet gör sig lika bra i ett vardagsrum.

Annons

Och även som gardin!

Emma von Brömssen har förresten nyligen startat (för några månader sedan) startat en blogg som jag varmt kan rekommendera. Superinspirerande och med mycket bilder – sånt gillar jag.

Foto: Carl Dahlsten

translation

Pics from Swedish designer Emma von Brömmsen’s home. Beautiful and very inspiring! 

Photographer: Carl Dahlsten

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (3)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar