Annons
Annons

Hemma från Göteborg

Nu är jag hemma från Göteborg sedan ett par dagar. Det var en supermysig resa där jag hann få massvis med kvalitetstid med fina vänner – och även hinna med att vara själv. Dessutom bestämde sig sommaren för att visa sig från sin bästa sida just dessa dagar. Mycket bra!

Har tagit lite bilder med min kamera som jag tänkte visa för er i veckan som kommer.

Annons

Så länge; dessa tre från min Instagram (@volanglinda).

11356391_920227204682222_1010404275_n

Den här tagen av bästa Nanna (@nannakerstin) när vi sågs på frukostMagasinet.

11375759_1596125107314274_143808941_n

Den här tog jag när jag var i vackra Trädgårdsföreningen ihop med min vän Jenny. Doftade på rosor och njöt av solskenet.

IMG_9476

Och så den här; från Artilleriet Kitchen. Superfint och inspirerande och väldigt, väldigt trendigt.

Hoppas ni får en härlig lördag nu!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar