Annons
Annons

Hem och Villa mässan.

I går tog jag min kille under armen och så åkte vi till Hem och Villa mässan ihop med hans familj. Det var väldigt trevligt och det fanns mer att kolla på än jag trodde. Och mer att köpa, vilket jag gillade (ska visa er en dag snart vad jag köpte). Det  jag gillade bäst var allt fint Gustavsbergsporslin, favoritsaker.se som ställde ut Lisa Bengtssons saker bland annat, och så ELLE Interiörs monter där duktiga stylisten Agneta Törnqvist hade skapat supersnygga stilleben och miljöer på temat natur. Och trots att jag fick gå med väldigt snabba steg förbi alla montrar med bräder och värmepumpar (för att det är något av det tråkigaste jag vet, fast att jag förstår att det är nödvändigt om jag nån gång nånsin ska köpa ett hus, men ändå) var det på det stora hela en väldigt bra mässa. Lite så här såg det ut.

Annons

Yesterday I went to the Hem och Villa mässan and checked out a lot of beautiful things for the home. I liked the china from Gustavsberg the best I think, and also the scenes which the stylist Agneta Törnqvist had made for ELLE Interör.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar