Annons
Annons

Helgens vintagefynd

I går var jag i charmiga förorten Sundbyberg med familjen. Tycker det finns väldigt mysiga fik och roliga secondhandbutiker där. Och så blir det som en perfekt utflykt på några timmar en söndag.

Annons

vintage

Kom hem med en hel del vintagefynd! Bland annat de här fina vaserna som är perfekta nu när våren nalkas.

Så fint att bara sticka i en gren eller en enkel blomma i och ställa dem ihop som ett stilleben. Eller varför inte sprida ut dem här och där i bokhyllor i fönsterkarmar.

Dagens tips!

translation

Some of my vintage finds this past weekend!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected].com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Elin Westermark

    Jag är likadan, har du något tips, hur gör du för att hantera din prestationsångest? Men det är precis som du säger, det blir alltid så bra och fint när du är framme! ❤

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar