Annons
Annons

Helgen i 3 bilder

Hej fina ni! Hoppas er helg var bra. Jag hade det alldeles, alldeles underbart på workshopen At the Table och ser så mycket fram emot att få kolla igenom bilderna jag tog där och då. Men det blir först i morgon eftersom jag varit hemma med en snorig liten Chaplin hela dagen i dag och inte fått många knop gjorda.

Annons

Men vi tror – och hoppas – att han är bättre i morgon.

Så länge; 3 bilder på tema mat från helgen som gick. Bilderna kommer från min instagram (@volanglinda).

volanglinda at the table workshop

volanglinda at the table workshop

volanglinda at the table workshop

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Linn

    Jag har tittat med på Instagram, både på din och några av dom andra deltagarnas, för jag var så nyfiken på hur det var. Och det har sett helt fantastiskt ut. Jag hoppas att du skriver lite mer om det när du gått igenom alla bilder och intryck.

  • Åh! Ska bli kul att se och höra mer!! Kram

  • Madeleine

    Ser väldigt flott ut! Hade också velat medverka i workshopen – hoppas det blir fler gånger!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar