Annons
Annons

Helgen i 3 bilder; brunch på STHLM Brunch Club, papegojor i Kungsträdgården och Mini Letters

Hej på er! Hoppas er helg varit fin. Jag har haft det så väldigt fint med en ledig dag i lördags och lite jobb på Vintagefabriken idag innan det blir ledighet i några veckor. Så härligt!

instagra

Lördagen började med ett besök till vårdcentralen med lille Chaplin – men det var absolut ingen fara med honom som tur var.

Annons

Efteråt festade vi till det lite med brunch på en ny pärla – STHLM Brunch Club – som låg precis mitt emot sjukhuset. Chaplin fick amerikanska pannkakor. Kolla så gott!

instagra-2

Jag beställde in kaffe, färskpressad juice och en underbar Acai bowl med kiwi, jordnöttsmör, granola och lite till. Ljuvligt! Rekommenderar varmt detta ställe. Men kom i tid – det var kö hela tiden för att få bord. Var alldeles lyrisk när jag kom ut därifrån eftersom det kändes som att jag varit i New York en timme och vänt haha.

instagra-3

Sen tog vi en promenad till Kungsträdgården där Chaplin fick springa av sig i vattenpölar (i ny favorittröja från Mini Letters), klappa på papegojor och jonglera med bollar. Som jag skrev i ett tidigare inlägg – älskar Stockholm på sommaren!

translation

3 pics from my weekend. Spend the Saturday at STHLM Brunch Club with my son. The brunch was amazing! Then we went for a stroll to Kungsträdgården and Chaplin jumped in paddles. A perfect day all in all. Stockholm in the summer time is just amazing if you ask me!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar